Miért ne válassz engem fellépőnek…

Közzétéve: 2018.03.31.

Nagyon sok helyen megfordultam már, és szinte mindig szoktam visszajelzést kérni a vendégektől, a megrendelőtől. Ezekből a visszajelzésekből kiindulva a következő tanulságokat szűrtem le.

Az biztos, hogy ne engem hívj meg előadást tartani ha klasszikus mutatványokat akarsz látni. Ilyen esetben biztos van nálam sokkal jobb választás is. Én a modern előadások híve vagyok. Az előadást biztos nem frakkban fogom tartani, szóval ha frakkos bűvészt szeretnél újra nem én vagyok a legjobb választásod. Az utóbbi jó pár évben “fél elegáns” módra jelentem meg. Úgy vélem sokkal közvetlenebb így a légkör az előadó és a vendégek között.

Nem szeretem a szokásos, régi “színpadi és televíziós” vicceket. Én nem tudok az ilyesmin szórakozni, így nem is használom. Az előadásom a modern stand-up comedy elemeivel van fűszerezve, ez közelebb áll a stílusomhoz.

Az az igazság, hogy az anyósodat és a feleségedet sem fogom eltüntetni bármennyire is szeretnéd. Ilyen esetben mondjuk nem bűvészre van szükséged (kisebb tárgyakkal jól bánok: telefon, pénztárca, bankjegyek).

Nem fogok galambokat, nyulat vagy bármilyen állatot kihúzni a kalapból, vagy a zakóm ujjából…Eddig ilyet nem tettem. Nem ígérem, hogy a jövőben ez nem fog változni, de az biztos, hogy egyenlőre távol áll tőllem az ilyesmi. Számomra nem varázslatos az, hogy valahonnan kiszedsz egy állatot, majd később betuszkolod valahova stb. (azt mondtam már, hogy még cilindert sem viselek?!)

Nos akkor mégis mire számíthatsz? Röviden: egy olyan alkalomra ahol garantálni tudom neked azt, hogy fantasztikusan fogod érezni magad, szuperül fogsz szórakozni, el leszel varázsolva. Olyan mutatványokat és trükköket fogsz látni amelyet eddig vagy ebben a formában soha. Sőt a mutatványok során aktív részese vagy az előadásnak. Persze mindezt nem csak te hanem a vendégeid, a meghívottaid is MIND megfogjak tapasztalni.

További részletekért kattints ide. Bízom benne, hogy a “hiányosságaim” ellenére is lesz alkalmam téged valaha szórakoztatni.

Cripto

Üdvözlettel,
                Cripto

Oszd meg másokkal is:

Minden vélemény számít:

Hozzászólások (0):

<< Vissza a bejegyzésekhez Ugrás FEL