De ce sa nu ma alegi pe mine ca si magician…

Publicat: 31/03/2018

Pana acum am avut foarte multe spectacole in diferite locatii. De obicei cer parerea publicului despre spectacolul tinut. Din aceste raspunsuri si pareri am dedus urmatoarele concluzii.

Sigur nu eu sunt magicianul tau daca vrei trucuri clasice. Sunt convins ca gasesti pe cineva care e mai bun decat mine la categoria asta. Eu prefer trucurile moderne. Sigur ca nu voi tine spectacolul in frac, nici in costum, deci daca vrei un magician imbracat la patru ace, nu sunt eu. In ultima vreme ma imbracam “semi elegant”. Cred ca in acest fel distanta dintre artist si invitat se micsoreaza si spectacolul devine mai familiar. Accentul nu este pe imbracaminte, ci pe experinta pe care o vei avea tu ca spectator.

Nu-mi plac glumele vechi, demodate “de la teatru sau de la televizor”. Eu nu prea ma distrez la aceste glume, asa ca nici nu le zic mai departe. Spectacolul meu imbina elemente de stand-up comedy modern, aceasta e mult mai aproape de stilul meu.

Nu o sa fac sa dispara nici soacra, nici sotia ta. In aceste cazuri eu nu pot sa te ajut (pot sa ma ocup de obiecte mai marunte: telefoane, ceasuri, bratari, portofele).

Nu o sa scot iepuras sau porumbel nici din palarie nici din maneca… Nu am facut asa ceva pana acum. Nu promit ca in viitor nu o sa se intample, dar momentan e departe de mine acest lucru. Pentru mine nu e distractiv sa scot de undeva un animal dupa care sa il chinui inapoi fara sa observati. (Nu am zis pana acum dar… nu port nici palarie?!)

Deci ce asteptari poti sa ai atunci? Pe scurt: poti sa ai un eveniment unde garantez ca te vei simti fantastic, te vei distra minunat, va fi magic. Vei vedea trucuri si experimente care nu ai mai vazut niciodata, sau nu in forma asta. In plus, tu si invitatii tai, veti putea face parte din show participand la diferite trucuri.

Pentru mai multe detalii da click aici. Sper ca in ciuda acestor “defecte”, sa am ocazia sa te distrez candva.

Cripto

Te saluta,
             Cripto

Distribuie si cu altii:

Orice parere conteza:

Comentari (0):

<< Inapoi la posturi Urca SUS